Skip to main content

Tjänsten ”Timbank” av WebMate erbjuder företag och webbplatsägare inte bara en effektiv och förmånlig lösning för att hantera uppdateringar av hemsidans innehåll, utan också en möjlighet att spara kostnader.

Här är fördelarna med Timbank-tjänsten med detta i åtanke:

  1. Sparade personalutgifter: Genom att använda Timbank-tjänsten behöver du inte anställa en dedikerad webbmästare eller utbilda en anställd (som säkert behövs till annat och kanske också gör det andra effektivare och bättre) eller outsourca webbhanteringen till en extern byrå på deltid. Detta sparar kostnader för löner, förmåner och utbildning som är förknippade med att ha en anställd för webbplatsunderhåll. Istället kan du använda Timbank-timmarna för att få professionell hjälp och uppdateringar utan att behöva ha en fast anställd på plats.
  2. Flexibilitet och kvalitet: Genom att investera i Timbank-tjänsten får du tillgång till en erfaren webbexpert som kan hantera dina uppdateringar och säkerställa att din webbplats är professionellt och korrekt underhållen. Du får tillgång till expertkunskap och flexibilitet att anpassa tjänsten efter dina behov utan att behöva oroa dig för att hantera anställningsförhållanden eller kvaliteten på arbetet.
  3. Fokus på kärnverksamheten: Genom att utnyttja Timbank-tjänsten kan du frigöra tid och resurser för att fokusera på din kärnverksamhet. Istället för att spendera tid och energi på att hantera webbplatsuppdateringar kan du lägga mer fokus på att driva och utveckla ditt företag. Detta kan leda till ökad produktivitet och effektivitet i din verksamhet.
  4. Kontinuitet och tillgänglighet: Med Timbank-tjänsten är du garanterad kontinuitet och tillgänglighet för att uppdatera din webbplats. Timbank-timmarna kan användas över en tvåårsperiod, vilket ger dig trygghet och kontroll över webbplatsens kontinuerliga underhåll. Du behöver inte oroa dig för att ha en anställd som bara är tillgänglig på deltid eller riskera att webbplatsen försummas vid personalfrånvaro eller omständigheter utanför din kontroll.
  5. Prioriterad kundstatus: Som en Timbank-kund blir du prioriterad och får snabbare service. Dina beställningar och uppdateringar genomförs inom 48 timmar, och oftast ännu snabbare inom 24 timmar eller till och med samma dag. Detta ger dig en fördel genom att du får snabb och effektiv support och kan hålla din webbplats uppdaterad utan onödiga fördröjningar.
  6. Förmånligare pris: Som Timbank-kund betalar du endast 750 kronor per timme för de förbetalda timmarna. Detta är en rabatterad prisnivå jämfört med att beställa timmar enstaka, vilket då skulle kosta 800 kronor per timme.

Sammanfattningsvis erbjuder Timbank-tjänsten av WebMate en kostnadseffektiv och smidig lösning för att hantera uppdateringar av din webbplats utan att behöva anställa personal på deltid. Du får tillgång till professionell hjälp, kontinuitet, snabb service och flexibilitet i användningen av de förköpta timmarna. Det ger dig tid och möjlighet att fokusera på din kärnverksamhet samtidigt som din webbplats hålls aktuell och välskött.

Se varför det är viktigt att hålla innehållet på företagets webbplats uppdaterat och uppdatera webbplatsens tema, tillägg och WordPress