Skip to main content

Digital Strategi

Alla verksamheter är unika, hemligheten till en framgångsrik digital-satsning är en väl planerad och skräddarsydd digital strategi.

Digital Strategi

Digital strategi är en framtidsplan byggd hur alla digitala kanaler tillsammans bidrar till att verksamheten når sina mål.

Digital Strategi

Digital strategi är en framtidsplan byggd hur alla digitala kanaler tillsammans bidrar till att verksamheten når sina mål.

Digital Strategi

Vi strävar alltid efter att ta fram tydliga och genomtänkta digitala strategier. Att ha en skräddarsydd och tydlig plan för hur er digitala närvaro ska skötas är viktig för att ni ska nå era mål, utan att slösa varken tid eller resurser.

En digital strategi är en framtidsplan, som matchar verksamhetens visioner, mål och möjligheter. Kombinerat med efterforskning och kunskap om de digitala kanalerna sätts planen samman för att därmed maximera affärsnyttan av digitala initiativ. Den digitala strategin visar vägen från nuvarande till önskat läge. Idag är användandet av digitala kanaler större än någonsin, och det är viktigt att vara i takt med utvecklingen.

Digital strategi bygger på hur digitala kanaler – Inte bara webbplatser utan också te.x hur intranät, appar, nyhetsbrev och närvaro i sociala medier bidrar till att verksamheten når sina mål. På vägen mot uppsatta mål undersöks och bevakas användarnas beteende och ett agerande på resultaten sker efter avstämning med nya planerade aktiviteter.

Digital Strategi därför att:

  • avgöra vilka kanaler man ska arbeta med och fokusera på
  • maximera affärsnyttan av digitala initiativ
  • få ökad kännedomen kring varumärket
  • nå prioriterade målgrupper digitalt och konvertera dem till trogna kunder
  • användandet av digitala kanaler är större än någonsin och det är viktigt att hänga med

Varför WebMate?

Vi har ett stort nätverk med utgångspunkt i Bangkok med allt i från designers, utvecklare, illustratörer, copyrighters till fotografer och marknadsförare som vi kan ta in för de projekt där de specifikt behövs. Alla projekt är unika och därför behövs många olika kompetenser och ibland bara tillfälligt. Vi sätter ihop det rätta teamet för just ert projekt. Tack vare detta flexibla arbetssätt kan vi leverera produkter av hög kvalitet till fördelaktiga priser.

Våra hjärtan slår extra hårt för djuren som lever på gatorna i Thailand, därför stödjer vi Soi Dog Foundations fina arbete med de utsatta djuren, både hundar och katter.

Söker ni en digital samarbetspartner? Ring 060 – 741 2104 eller maila hello@webm8.se.