Skip to main content

E-handelslösningar

E-handel med marknadens ledande plattform WooCommerce täcker behovet för 42% av dagens webbutiker.

E-handelslösningar

E-handel med marknadens ledande plattform WooCommerce täcker behovet för 42% av dagens webbutiker.

E-handelslösningar

E-handel med marknadens ledande plattform WooCommerce täcker behovet för 42% av dagens webbutiker.

E-handel / WooCommerce

WooCommerce e-handelslösning är byggd med öppen källkod. Den är enkel, snabb och kostnadsfri att använda och erbjuder många betallösningar. Den har därför snabbt blivit världens mest populära e-handelsplattform.

WooCommerce som är ett tillägg till WordPress är världens mest använda e-handelssystem. Även Sveriges e-handlare har fler och fler sett fördelarna och givit WooCommerce en ledande roll. Kombinationen WordPress och WooCommerce ger sökmotoroptimeringen enorma möjligheter.

Oavsett om du säljer en tjänst, bara en produkt eller tusentals produkter, lokalt eller globalt så är detta lösningen för din webbshop. Verktyget är sökmotorvänligt, lättadministrerat och användarvänligt. Dessutom finns stora möjligheter till anpassning och utbyggnad av funktionalitet och design.

E-handel företag emellan (B2B)
Med funktioner som underlättar för repetitiv orderläggning, visning av dynamiska prislistor, nivåstyrd inloggning och smart lagersaldohantering.
Vi bygger integrationer mellan e-handel i WooCommerce och de flesta affärssystem på marknaden.

E-handel mot konsumenter (B2C)
Oavsett vad du vill sälja, hur många produkter du har och oberoende av dina tidigare kunskaper i lager, kassa och redovisnings är WooCommerce det du behöver.

WooCommerce därför att:

  • köpprocesserna är smidiga, snabba och fungerar på alla plattformar
  • WooCommerce är utformat för att integreras med andra affärs- och bokföringssystem
  • produkter och order hanteras direkt i verktyget
  • 120st olika betalningsmoduler finns tillgängliga likaså över 40st fraktmoduler
  • det finns en stor användarcommunity som ser till att utvecklingen av funktioner och säkerhet går framåt hela tiden

Varför WebMate?

Vi har ett stort nätverk med utgångspunkt i Bangkok med allt i från designers, utvecklare, illustratörer, copyrighters till fotografer och marknadsförare som vi kan ta in för de projekt där de specifikt behövs. Alla projekt är unika och därför behövs många olika kompetenser och ibland bara tillfälligt. Vi sätter ihop det rätta teamet för just ert projekt. Tack vare detta flexibla arbetssätt kan vi leverera produkter av hög kvalitet till fördelaktiga priser.

Våra hjärtan slår extra hårt för djuren som lever på gatorna i Thailand, därför stödjer vi Soi Dog Foundations fina arbete med de utsatta djuren, både hundar och katter.

Söker ni en digital samarbetspartner? Ring 060 – 741 2104 eller maila hello@webm8.se.