Skip to main content

Wireframes & Webbdesign

Wireframes & webbdesign rör samverkan mellan färg, form, funktion och innehåll för attraktiv, tydlig och responsive site.

Wireframes & Webbdesign

Wireframes & webbdesign rör samverkan mellan färg, form, funktion och innehåll för attraktiv, tydlig och responsive site.

Wireframes & Webbdesign

Wireframes & webbdesign rör samverkan mellan färg, form, funktion och innehåll för attraktiv, tydlig och responsive site.

Wireframes & Webbdesign

Vi ser på hur de funktioner och effekter som önskas på webbplatsen, tillsammans med text och övrigt innehåll som ska exponeras, bäst kan samverka för att ge besökaren en tilltalande, tydlig och enkel upplevelse.

Vi anpassar alltid webbdesignen till att vara responsiv vilket menas att designen fungerar på alla skärmstorlekar. Nu är det viktigare än tidigare då Google starkt prioriterar den fullt ut responsiv designen. Webbplatsens design anpassas också till att fungera då de besöks från olika webbläsare som te.x. Chrome, Safari , Firefox, Edge m.fl.

Designen ska förutom att vara attraktiv och responsiv även vara tydlig och lättnavigerad för besökaren samt förmedla de tjänster, produkter och information i form av bild och text som verksamheten erbjuder.

Vid framtagning av wireframes skissas en struktur fram för hur layouten ska samverka med budskapet, behoven och företagets identitet.

Wireframes & webbdesign därför att:

  • Webbplatsen ska presenteras lika attraktiv i alla skärmstorlekar
  • Webbplatsen ska presenteras lika attraktiv från alla webbläsare
  • Webbplatsen ska ge besökaren en behaglig upplevelse

Varför WebMate?

Vi har ett stort nätverk med utgångspunkt i Bangkok med allt i från designers, utvecklare, illustratörer, copyrighters till fotografer och marknadsförare som vi kan ta in för de projekt där de specifikt behövs. Alla projekt är unika och därför behövs många olika kompetenser och ibland bara tillfälligt. Vi sätter ihop det rätta teamet för just ert projekt. Tack vare detta flexibla arbetssätt kan vi leverera produkter av hög kvalitet till fördelaktiga priser.

Våra hjärtan slår extra hårt för djuren som lever på gatorna i Thailand, därför stödjer vi Soi Dog Foundations fina arbete med de utsatta djuren, både hundar och katter.

Söker ni en digital samarbetspartner? Ring 060 – 741 2104 eller maila hello@webm8.se.