Skip to main content

Webbyrå i Sundsvall

WebMate är en webbyrå i Sundsvall som skapar digitala lösningar i WordPress.

WebMate – din digitala
bästis i Sundsvall

Vi finns fysiskt i Sundsvall, Örebro och Bangkok. Digitalt finns vi där behov av webblösningar uppstår. Vi hjälper er att nå rätt besökare med ert budskap

WebMate strävar efter att skapa användarvänliga digitala lösningar där besökaren lätt kan navigera sig runt och ta del av innehållet. Vi bygger webbplatser i publiceringsverktyget WordPress som är sökmotorvänligt, anpassningsbart, säkert och driver idag majoriteten av alla webbplatser. Vi arbetar med strategi, webbdesign, webbutveckling, grafisk design, digital marknadsföring (sökmotoroptimering, SEO, och social media marketing). Vi erbjuder också underhåll och uppdatering via avtal eller timbank.

Företag i Västernorrland, Sundsvall med små till medelstora företag välkomnas varmt.

Rana Plaza NeverAgain

Soap Opera Bangkok

Rekohyllan

Human Rights In The Picture

Rocketship

Visual Rebellion

Varför WebMate?

Din personliga webbbyrå som följer dig genom hela projektet med en och samma kontakt. Vi har ett stort nätverk av designers & utvecklare att tillgå vid behov.

I den digitala världen kan man alltid vara på plats och kontoret är mobilt. Datorn ryms i ett knä om det behövs och uppkoppling finns nästan överallt vilket ger frihet och möjligheten till flexibilitet.

En stor del av utvecklingen sker i Thailand vilket gör att vi är inte bara jobbar tidseffektivt utan också priseffektivt. Hos oss kan du välja på att ha en kontaktperson som talar svenska, engelska eller thai.

WebMate är en personlig byrå som följer dig genom hela projektet med en och samma kontakt.  I ett tydligt projekthanteringssystem får du tillgång till allt som sker under arbetets gång för att säkerställa budget inom ramen, lansering inom tidsplanen och full belåtenhet.

Vi ser fördelarna med digitala möten då de kan både vara planerade men även ske improviserat och spontant då något plötsligt dyker upp utan att ta onödig tid i anspråk.

Våra hjärtan slår extra hårt för djuren som lever på gatorna i Thailand, därför stödjer WebMate webbyrå i Sundsvall & Bangkok Soi Dog Foundations fina arbete med de utsatta hundarna och katterna.