Skip to main content

Webbyrå Örebro

WordPress är världens mest använda CMS och driver över 30% av alla webbplatser. Vi är en dedikerad WordPress webbyrå.

WordPress

WordPress är världens mest använda CMS och driver över 30% av alla webbplatser. Vi är en WordPress specialiserad webbyrå.

WordPress

WordPress är ett flexibelt och lättskött publiceringsverktyg (CMS) med hög prestanda, säkerhet och sökmotorvänligt

WordPress

Förutom att vara världens mest använda publiceringsverktyg är WordPress även användarvänligt, flexibelt, sökmotorvänligt, licensfritt och säkert. Söker du en webbyrå som verkligen kan WordPress på djupet har du hittat rätt.

Det är världens största och mest använda CMS. Det används över hela världen på högt trafikerade webbplatser och driver idag majoriteten av alla webbplatser. Det är ett flexibelt och lättskött publiceringsverktyg med hög prestanda, säkerhet och sökmotorvänligt. Plattformen utvecklas ständigt och blir bara bättre och säkrare vilket resulterar i fler och fler användare.

WordPress är det självklara publiceringsverktyg (CMS) valet för de allra flesta webbprojekt. Det finns mängder av bra plugin (tillägg) och specialfunktioner till WordPress. Behövs det en funktion som ännu inte finns, skapar vi den. WordPress har och är allt vi vill ha och allt vi vill erbjuda dig.

Varför WordPress?

Flexibilitet/Skräddarsytt
Vi kan skapa webbplatser i den design som önskas – här finns nästan inga begränsningar. Vi hjälper er ta rätt beslut med tanke på funktionalitet, användarvänlighet och sökmotorer.

WordPress erbjuder många bra plugins och specialfunktioner för vidareutveckling av befintliga eller skapande av nya webbplatser. WebMate kan anpassa eller skapa nya plugins specifikt efter era behov och önskningar.

Tack vare sin flexibilitet kan WordPress användas till allt, från ett företags presentationssida till en fullskalig E-handelsplattform och allt däremellan tex. bloggplattform, intranätlösningar, applikationer m.m.

Prestanda
Oavsett dina behov, kan WordPress trimmas för att möta dem. Vill du tillgodose en internationell publik? WordPress kopplar då innehållet till CDN (ett nätverk av servrar) istället för lokal server och levererar innehållet i toppfart runt om i världen.

Stabilitet och säkerhet
Miljontals människor och tusentals företag använder och drar nytta av WordPress som har en öppen källkod. Dess stabila kod, uppbyggnad och kontinuerliga utveckling gör den till en av de mest stabila och säkra plattformen att använda. CMS.et WordPress har idag en marknadsandel på över 60% och av webbplatserna totalt så drivs en tredjedel av dem med WordPress.

WordPress därför att:

  • det är användarvänligt
  • det rekommenderas av Google
  • källkoden är fri att använda och utveckla – open source
  • användarcommunityn är stor vilket leder till att utvecklingen av funktioner och säkerhet går framåt
  • det finns nästan inga begränsningar gällande funktionalitet, design och SEO
  • det går att bygga om och komplettera